Do Bangkoku jedině s „babou“ !!!

Bangkok. Budhistické chrámy, mrakodrapy ze skla a betonu, vodní kanály, voňavé tržnice. A také pověstný noční život plný atraktivních sexy dívek. Bary, masážní salony. Pro osamocené muže velice nebezpečné místo!

Vyrážel jsem na svoji další etapu cesty kolem světa. Minule jsem skončil v Malajsii, tentokrát jsem mířil do Indonésie. Výhodná cena letenky mě přivedla znovu do Bangkoku. Odtud jsem potom pokračoval do Jakarty.

Na půdu thajské metropole jsem vstupoval po čtvrté. Tentokrát sám, bez svojí drahé polovičky.

Cestovat do Thajska se ženou považují někteří muži, jako vožení dříví do lesa. Záleží na úhlu pohledu. Já to naopak doporučuju.

Noční Bangkok může být totiž i pro velmi zodpovědného muže velice nebezpečný!

Proč?

Protože i zodpovědný muž je zvědavý. Kromě památek chce vidět i pověstný noční život. Zajde na trh, ochutná vynikající jídlo. V blízkém baru se staví na pivo. Zvědavě sleduje večer plný iluzí a zázraků. Ze starců se stávají mladíci. Chromí odhazují berle. Pivní břicha se mění na pekáče buchet. Nesmělým patří svět… Zodpovědný muž se drží zpátky. Na mrkání místních dívek reaguje lehkým úsměvem. Prohodí pár slov s jinými cizinci na pivu. Objedná si další. Dívek kolem přibývá. Where are you from? Jen pár nevinných frází. Co takhle dát si kulečník? Dlouhé vlasy thajských krásek nakloněných nad kulečníkovým stolem splývají k zelenému suknu. Tomu pohledu se nelze ubránit. Ještě jedno pivo? Ano, poslední. Potom půjde. Hudba hraje hlasitě, bar začíná tančit. Pro zodpovědného muže přichází klíčový moment. S dalším objednaným pivem totiž hrozí, že se promění v úplně normálního chlapa:-)

Na letiště Suvarnabhumi jsem dorazil ráno. Sky train mě odvezl do centra. Do večera jsem měl spoustu času. Většinu zdejších památek jsem už viděl. Měl jsem v plánu se jen tak courat městem, ochutnat nějakou dobrotu, stavit se na pivo, sledovat cvrkot.

Prošel jsem parkem Lumphini k ulici Silom. Za ní leží Pat Pong. Jedna z nestarších, nočním životem vyhlášených částí města. Neubránil jsem se zvědavosti. Bary s eroticky laděnými symboly byly ještě zavřené. Dělníci stavěli stánky pro večerní trh. Masážní salony v přilehlých ulicích fungovaly. Personál v barevných tričkách vysedával na ulici a nabízel kolemjdoucím svoje služby. Starší muž se mi snažil dohodit masáž s happy endem. Reklamní plakáty nabízely společnice na večer. Naproti byla ulička pro gaye. Tam jsem se už neodvážil.

Stavil jsem se na pivo v jednom z mála otevřených barů. V tropické prádelně přišlo k chuti. Potetovaná barmanka mi s úsměvem podala lahev v izolačním obalu. Bylo odpoledne, bar byl téměř prázdný. V noci to tu ale bude nejspíš pěkná divočina.

Letadlo do Jakarty mi letělo za 3 hodiny. Zaplatil jsem a vyrazil na metro.

Navazující let ve stejný den jsem si koupil záměrně. Noční Bangkok jsem nechtěl riskovat.

Jsem zodpovědný muž, ale přece jen…? Co kdybych se tu proměnil v normálního chlapa:-)

Galerie